ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η εταιρία LANG Technik με έδρα την Γερμανία, κατασκευάζει συστήματα συγκράτησης για την βιομηχανία για περίπου 25 χρόνια.
Τα προϊόντα LANG φέρουν καινοτομίες με παγκόσμιες πατέντες, έχοντας μεγάλη αποδοχή σε διάφορες εφαρμογές όπως Αυτοκινητοβιομηχανία, Αεροπορική βιομηχανία, παραγωγή εξαρτημάτων ακριβείας και άλλες πολλές.  Εκτός από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, Grip-Fix τα συστήματα Makro-Grip και σε συνδυασμό με τα σύστηματα Quick-Point είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα συγκράτησης για απλές ή 5-αξόνων εφαρμογές. Μαζί με το Quick-Tower, to Quick-Point σύστημα παρέχει εξαιρετικά ευέλικτες δυνατότητες συγκράτησης για οριζόντια κέντρα κατεργασίας.
Συστήματα αυτοματισμού για μικρές παρτίδες μέχρι 10 τεμάχια, το Eco-Compact αυτοματοποιεί την παραγωγή των εργαλειομηχανών και των συστημάτων χειρισμού τέλεια με πολύ μικρό κόστος κτήσης.

Makro-Grip Stamping Unit

Με την πνευματικο-υδραυλική πρέσα δημιουργείται αποτύπωμα στο κομμάτι προς κατεργασία για εύκολη συγκράτηση στα μεγγενάκια. Η πίεση που ασκείται στο κομμάτι φτάνει τα 200bar. Η νέα βασική έκδοση της μονάδας κινητής πρέσας διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις ανάλογα το μέγεθος και την ποιότητα των υλικών προς κατεργασία. Διαφορετικά μοντέλα του συστήματος αυτού είναι διαθέσιμα για κάθε εφαρμογή.

Makro-Grip 5-Axis

Οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες μέγγενες για 5-Αξονικές κατεργασίες. Προσδίδουν υψηλή πίεση συγκράτησης κομματιών με ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη στον κοχλία. Με υψηλής αντοχής δόντια στα μάγουλα μπορούν να συγκρατήσουν κομμάτια πολύ μεγαλύτερα απ’το μέγεθος των μέγγενων. Σχετικά εύκολη διαχείριση και τοποθέτηση μέγγενης λόγω μικρού βάρους. Συνδυάζονται με παλέτες Zero-Point. Διατίθενται σε μεγέθη 46, 77 και 125.

Quick-Point

Eπρόκειτο για συνδυαστικό σύστημα παλετών το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε τραπέζι μηχανής. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συστήματα Quick-point τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με αντίστοιχα ίδια ή διαφορετικά μεταξύ τους και να δεχτούν μία ή περισσότερες μέγγενες Makro-Grip. Έχουν ακρίβεια θέσης 8μm και μεγάλη αντοχή στο χρόνο ακόμα και σε επιθετικά διαβρωτικά υγρά όπως τα ψυκτικά των μηχανών.

Quick-Point 96, 3-face Pyramid

Επρόκειτο για τρίπλευρη πυραμίδα κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής επιφανειακής σκλήρυνσης αλουμίνιο, με τρεις παλέτες Quick-Point 96, όπου μπορούν να δεχτούν μέγγενες πλάτους 125mm και μήκους 210mm. Με το σύστημα αυτό μπορούμε να προσδέσουμε έως και τρία κομμάτια ταυτόχρονα και απευθύνεται σε 5-Αξονικές μηχανές. Το σύστημα αυτό είναι το πρώτο στάδιο μιας αυτοματοποιημένης παραγωγής ιδίων ή ακόμα και διαφορετικών κομματιών.

Automation

Τα Robo-Trex 52 & 96 είναι δύο σχετικά μικρά σε μέγεθος συστήματα αυτοματισμού τα οποία μπορούν δεχτούν έως 168 μέγγενες. Μπορούν να συνεργαστούν με οποιαδήποτε Κέντρα Κατεργασίας, τοποθετούνται σε οποιαδήποτε πλευρά της μηχανής. Δεν απαιτείται σύστημα προστασίας, λόγω χαμηλών πνευματικών δυνάμεων Μεγάλα αντικείμενα – κομμάτια μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα με κενές θέσεις ανάμεσα στην μέγγενη. Εύκολη φόρτωση εγγενών εν ώρα λειτουργίας.

Clean-Tec

Αυτόματο σύστημα καθαρισμού κομματιών από ψυκτικά και γρέζια μετά το πέρας της κατεργασίας. Το Clean-Tec προσδίδει έναν ασφαλέστερο και ταχύτατο τρόπο απομάκρυνσης γρεζιών και ψυκτικών από τα δοκίμια και συστήματα πρόσδεσης αυτών στα CNC κέντρα κατεργασίας από τον παραδοσιακό τρόπο καθαρισμού με πεπιεσμένο αέρα. Το Clean-Tec λειτουργεί με την εισαγωγή μιας γραμμής κώδικα στο τρέχον πρόγραμμα κοπής του δοκιμίου ή με το κάλεσμα MACRO εντολής.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ