ΕΡΓΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

5-Αξονική Κατεργασία

5-Αξονική κατεργασία - παραγωγή χυτοπρεσαριστών εξαρτημάτων για την Αυτοκινητοβιομηχανία σε Κάθετο Κέντρο κατεργασίας σε συνδυασμό με διαιρέτη NIKKEN 2 αξόνων και καλίμπρα.

5-Axis Interpolated

5-Αξονική Συνεχείς Κατεργασία (interpolated) από Billet αεροπορικό αλουμίνιο σε συνδυασμό και συγκράτηση με σύστημα LANG Makro-GRIP και ακρίβεια επαναληψιμότητας σε παλέτα Quick-Point έως 5μm.

Αυτόματη Διαστασιολόγηση

Αυτόματη διαστασιολόγηση δοκιμίου και πιστοποίηση αυτού κατά ISO σε CMM Wenzel με καφαλή Renishaw PH10M . Συγκράτηση δοκιμίου σε σύστημα Makro-GRIP LANG και Erowa Palet / Chuck με ακρίβεια επαναληψιμότητας έως 2μm.

CNC EDM Κατεργασία

4-Αξονική κατεργασία σε CNC Ηλεκτροδιάβρωση Βύθισης Ηλεκτροδίου MITSUBISHI ELECTRIC EA-28V Adv., με σύστημα συγκράτησης ηλεκτροδίου EROWA στην κεφαλή και σύστημα συγκράτησης δοκιμίου σε Erowa Palet / Chuck με ακρίβεια επαναληψιμότητας έως 2μm.

Εγκαταστάσεις

Εδώ θα βρείτε ένα δείγμα εγκαταστάσεων διαφόρων μηχανημάτων όπως κέντρα κατεργασίας (οριζόντια και κάθετα), τόρνοι, ρεκτιφιέ, ηλεκροδιαβρώσεις σύρματος και βύθισης ηλεκτροδίου, τρυπανιστικές, συστήματα Laser, 3-5-αξονικών CMM κ.α., που έχουμε εγκαταστήσει στην ελληνική επικράτεια.

Η παρουσία μας σε εκθέσεις

Η εταιρεία TechGroup, προκειμένου να προωθήσει τα προϊόντα των εταιρειών που εισάγει, λαμβάνει μέρος σε πλήθος εκθέσεων, τονίζοντας σταθερά με αυτόν τον τρόπο, το προφίλ της διαρκούς παρουσίας στην αγορά με αξιοπιστία και συνέπεια. Ακολουθούν εικόνες από τη συμμετοχή μας σε διάφορες εκθέσεις.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ