ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρομποτικά συστήματα BARLOAD

Νέα Ρομποτικά συστήματα 2/3/4 αξόνων για κάθε CNC τόρνο για παραγωγή μικρούς έως μεσαίου όγκου εξαρτημάτων. Προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε CNC τόρνο ακόμα και αν δεν διαθέτουν Αυτόματη πόρτα ή Robot Interface. 

Ρομποτικά LANG

Ευέλικτα συστήματα αυτοματισμού για κάθε είδους Κέντρων κατεργασίας, ιδανικά για μικρές έως και μεσαίου μεγέθους παραγωγές. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε πλευρά των μηχανών, ακόμα και στην εμπρός πόρτα και δεν απαιτείται η CNC μηχανή να διαθέτει Robot interface. μπορούν να συνδεθούν σε κάθε αναμονή.

Ρομποτικά TALOS

Επρόκειτο γαι Ρομποτοτικά Συστήματα σχεδιασμένα απ' την εταιρία μας για να προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Ιδανικά για μικρές έως και μοναδιαίες παραγωγές σε CNC Κέντρα Κατεργασίας, CNC Τόρνους και Ρεκτιφιέ. Δέχονται δε, ρομπότ με δυνατότητα διαχείρησης βάρους από 4Kg έως και 20Kg.

Ρομποτικά EROWA

Τα ρομποτικά συστήματα EROWA είναι σχεδιασμένα για διασύνδεση μίας έως και πέραν των 10 μηχανών ταυτόχρονα. Φημίζονται για το μικρότερο εμβαδόν που καταλαμβάνουν στο χώρο εργασίας καθώς και για τον εύκολο προγραμματισμό σε συνδυασμό με την ακρίβεια συγκράτησης δοκιμίων (έως 2μm).

Νέος κατάλογος Arnz FLOTT

Ο Γερμανικός οίκος FLOTT εξοπλισμού μηχανουργείων, συνεχίζει να κατασκευάζει εξ’ ολοκλήρου τα μηχανήματά του στην Γερμανία κρατώντας την παράδοση 155 ετών εξελίσσοντάς τα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. O εκάστοτε πελάτης απολαμβάνει προνόμια όπως αξιοπιστία, ποιότητα, τελευταία λέξη τεχνολογίας με καινοτομίες και εργονομία σε κάθε μηχάνημα του αγοράζει.

Νέος κατάλογος LANG TECHNIK

Ο Νέος κατάλογος συστημάτων Zero-Point του Γερμανικού οίκου LANG TECHNIK για το 2019 είναι πλέον διαθέσιμος. Περιλαμβάνει όλα τα συστήματα Quick-Point, Makro-Grip, Stamping Units, Avanti σειρά, Profilo σειρά, Vario-Tec, Ino-Grip και Clean-Tec. Εντός θα βρείτε αναλυτικά σχέδια και περιγραφές των συστημάτων αυτών δίνοντας τη δυνατότητα τοποθέτησης κομματιών με μεγάλη ακρίβεια.

Νέα εφαρμογή LANG TECHNIK

Η Νέα εφαρμογή LANG TECHNIK είναι πλέον διαθέσιμη στα store της APPLE και GOOGLE PLAY. Με την νέα αυτή εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα στοιχεία για το σύστημα που σας ενδιαφέρει, να πάρετε οδηγίες χρήσης - τοποθέτησης του καθώς και επεξήγηση λειτουργίας και μερών αυτών. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σκανάρετε τη σελίδα που θέλετε.